cinema city

PEDESET NIJANSI MRAČNIJE

PEDESET NIJANSI MRAČNIJE OD 08. Februara

PRETPREMIJERA 08. FEBRUAR

Originalni naslov: Fifty Shades Darker
Redatelj: James Foley
Uloge: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Tyler Hoechlin...
Žanr: Drama, romantični

Trajanje: 115 min

Sinopsis

Jamie Dornan i Dakota Johnson se vraćaju kao Christian Grey i Anastasia Steele u Pedeset nijansi – Mračnije, drugom nastavku svjetskog bestselera i fenomena Pedeset nijansi. Poslije velikog hita iz 2015.koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom svijeta, novi nastavak stiže za Dan zaljubljenih i poziva vas da se prepustite nečemu za nijansu mračnijem.

Kad povrijeđeni Christian Grey pokuša da namami opreznu Anu Steele ponovo u svoj život, ona će zahtjevati novi dogovor prije nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade povjerenje i stabilnost, mračne figure iz Christianove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcotei Eric Johnson.

Pedeset nijansi – Mračnije režira James Foley (Strah, Kuća od karata), a producenti su ponovo Michael De Luca, Dana Brunettii Marcus Viscidi, kao i E.L. James, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal. Scenario je napisao Niall Leonard prema romanu E L James.

Scene iz filma

Video

PARTNERI I SPONZORI


Coca Cola BBI centar Vakufska banka Manuel caffe  Logosoft
Skittles M&Ms Orbit Radio Sarajevo   ljepota i zdravlje      Klix   City   e-kapija