cinema city

PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA

PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA OD 25. Januara

OD AUTORA FILMA MRTAV LADAN

Originalni naslov: Patuljci sa naslovnih strana
Redatelj: Milorad Milinković
Uloge: Gordan Kičić, Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić
Žanr: Komedija

Trajanje: 91 min

Sinopsis

Od režisera komedija Mrtav ladan i Čitulja za Eskobara stiže nam nova regionalna doza smijeha. Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvijezda reality programa koji se zove Tri minuta slave. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vrijeđa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cijenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne riječi magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se mijenja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade djevojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvijezdu. Smještaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo namještaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?

Kada se uvjeri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna... pomoću reality programa.

Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je cijeli njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?...

Scene iz filma

Video

PARTNERI I SPONZORI


Coca Cola BBI centar Vakufska banka Manuel caffe  Logosoft
Skittles M&Ms Orbit Radio Sarajevo   ljepota i zdravlje      Klix   City   e-kapija