cinema city

Animirani filmovi u programu

  • Objavi na Facebook mrežu
DOLITTLE

DOLITTLE

SINHRONIZIRANO

Originalni naslov: Dolittle
Redatelj: Stephen Gaghan
Uloge: Tom Holland, Robert Downey Jr. Rami Malek...
Žanr: Porodična avantura, komedija

Trajanje: 102 min

Sinopsis

Robert Downey Jr oživljava jedan od najdražih književnih likova u živopisnoj obradi čuvene priče o čovjeku koji je mogao da priča sa životinjama - Dulitlom.

Nakon što je izgubio suprugu sedam godina ranije, ekscentrični Dr Džon Dulitl (Robert Downey Jr), poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dulitl dvorca sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Ali kada se mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dulitl je primoran da se uputi u epsku avanturu do mitskog ostrva u potrazi za lijekom, koristeći svoju pamet i hrabrost, dok se susreće sa starim neprijateljima i otkriva čudesna stvorenja.

Doktoru se na ovom putovanju priključuje mladi, samoprozvani šegrt (Harry Collett, Dunkirk) i zanimljiva životinjska družina, koju čine nervozni gorila (dobitnik Oskara Rami Malek), entuzijastična ali pomalo ograničena patka (dobitnica Oskara Octavia Spencer), duo koji se stalno prepire a čine ga cinični noj (Kumail Nanjiani, The Big Sick’s) i optimistični beli medved (John Cena, Bamblbi) i tvrdoglavi papagaj (dobitnica Oskara Emma Thompson), koji je Dultilov najpoverljiviji savetnik.

U filmu takođe igraju Antonio Banderas, Majkl Šin (Kraljica) i dobitnik Oskara Jim Broadbent a glasove su pozajmili i još jedna dobitbnica Oskara Marion Cotillard, Frances de la Tour, Ralph Fiennes, Selena Gomez, , Tom Holland i Craig Robinson...

Scene iz filma

Video

PARTNERI I SPONZORI


Coca Cola BBI centar Vakufska banka Manuel caffe
Skittles M&Ms Orbit Radio Sarajevo   ljepota i zdravlje      Klix   City   e-kapija